top of page
  • Foto van schrijverJan Hublau

CVO Focus organiseert prachtige fundraising-actie voor onze vzw!

Wellness met een hart (week van 13 maart 2023)
Zorgmassage in CVO Focus

Sinds september 2016 kan je de opleiding Zorgmassage (bij kankerpatiënten) bij CVO Focus in Lokeren volgen. Deze opleiding werd ontwikkeld binnen de schoot van vzw Zorgmassage en met veel enthousiasme gedoceerd in hun centrum. Jaarlijks volgen zo’n 20 tot 30 cursisten deze professionele cursus met succes in Lokeren.


Het goede doel van CVO Focus voor 2023 = vzw Zorgmassage

Zorgmassage uitbouwen is een werk van lange adem, met veel inspanningen en kosten. In dit kader heeft CVO Focus hun 'goede doel' voor 2023 gekozen: vanuit de opleidingen Schoonheidsspecialist, Zorgmassage en Kapper binnen CVO Focus zamelen ze geld in voor vzw Zorgmassage, en dat doen ze met een ❤️ voor zieke kinderen. In de week van 13 tot 17 maart steken de CVO Focus cursisten de handen uit de mouwen onder begeleiding van ons professioneel leerkrachtenteam. Je kan er genieten van een ontspannende massage, een verkwikkende verzorging of leuke haarsnit.


Meer weten? Inschrijven?

Om nog wat meer te weten te komen over deze prachtige actie en om in te schrijven en jezelf eens te verwennen kan je terecht op de website van CVO Focus. Klik op de knop hieronder en schrijf je in!!!En hartelijk 'dank jullie wel' aan de directie, leerkrachten en cursisten van CVO Focus voor dit prachtig initiatief!!!
Comments


bottom of page