Zorgmassage vzw

Damaststraat 106 • 9030 Mariakerke

 Vlaanderen

info@zorgmassage.net

+32 (0) 470 10 27 72

Met medewerking en steun van
Logo - Kom op tegen kanker.png
logo belgische-massage-federatie.jpg
think pink logo.png
logo - pcvo groeipunt (ninove, oudenaard
logo cvo encora.png
logo cvo focus CLEAR.png

Samen verbeteren we de levenskwaliteit

van mensen met kanker of een andere ziekte

© 2019 vzw Zorgmassage  |  Disclaimer  |   Privacy Policy

Opleidingen

Zelf Zorgmassages leren geven?

Iedereen kan leren zorgmassages te geven. Dankzij onze workshops kunnen mantelzorgers, vrijwilligers en professioneel zorgverleners korte zorgmassages leren geven. Wil je professioneel zorgmasseur worden dan kun je de langdurige opleiding volgen. En voor professioneel zorgmasseurs die zich verder willen verdiepen is er de vervolgopleiding Aromazorg.

Om erkend zorgmasseur te worden is er de professionele opleiding ‘Zorgmasseur’ bij Centra voor Volwassenenonderwijs in Lokeren, Ninove, Oudenaarde en Antwerpen. Deze opleiding duurt 120 uur.

Word erkend zorgmasseur

Wil je de basis van de zorgmassage leren? Volg dan een korte workshop. In deze workshops leer je hoe je een hand-, voet- of stoelmassage geeft. Wij bieden workshops voor verschillende doelgroepen: mantelzorgers, vrijwilligers en professioneel zorgverleners.

Leer de basistechnieken

​Voor mensen die de opleiding tot zorgmasseur hebben gevolgd en zich verder willen verdiepen is er de vervolgopleiding Aromazorg. Deze opleiding duurt 120 / 160 uur en wordt georganiseerd bij Centra voor Volwassenenonderwijs in Ninove en Lokeren.

Vervolgopleiding Aromazorg