• Jan Hublau

Cursisten sprokkels: Veerle (PCVO Groeipunt, Ninove)

Veerle, cursist, PCVO Groeipunt Ninove vertelt waarom ze de opleiding zorgmassage volgt:


“In 2014, na 14 jaar dienst, kreeg ik binnen mijn job te maken met een reorganisatie. Ik stond op de lijst van de ‘ongelukkigen' die een andere functie moesten zoeken. Twee jaar later was er een nieuwe reorganisatie aan de orde. En ja, opnieuw was ik erbij. Mijn job, die ik heel graag deed, werd overgedragen aan een andere firma.

Dit was de spreekwoordelijke druppel. Ik belandde in een burn out. In de tijd dat ik thuis was, had ik heel veel tijd om na te denken. Ze gingen me niet klein krijgen en ik begon andere plannen te maken. Ik startte mijn eigen schoonheidssalon. Ik zocht ondertussen ook al naar nieuwe uitdagingen.


Waarom mensen niet helpen die het niet makkelijke hebben door pijn,..? Er zijn te weinig mensen die bereid zijn dit te doen. Dit hebben we jaren geleden in familiekring moeten ervaren. Toen al ben ik hierover beginnen nadenken maar ik was toen niet in de mogelijkheid om er iets mee te doen.


Nu, zoveel jaren later, doe ik het wel. Ik hoop in mijn salon, met de zorgmassages, de zorgklanten een heel klein beetje gelukkig te maken. Even de pijn te verlichten...

Ik heb hieruit geleerd dat een tegenslag niet altijd negatief moet zijn. In tegendeel. Ik heb mijn droom hierdoor al een beetje kunnen waarmaken. Als je dan van de klanten de vraag krijgt: waarom heb je zolang gewacht om dit te doen, dan denk ik dat ik op het juiste spoor zit. Mijn klantjes en hopelijk later mijn zorgklanten behandel ik op een manier waarop ik zelf zou willen behandeld worden. “


Bedankt Veerle ❤️

12 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

"Zorgmassage is een prachtig initiatief, zalige massage met veel zorg gegeven ❤️

Zo blij dit te leren kennen" Peggy

Zorgmassage vzw

 Maatschappelijke zetel:

Vogelhoekstraat 39 • 9050 Gent

info@zorgmassage.net

+32 (0) 470 10 27 72

Ondernemingsnummer: 0632 681 411

Met medewerking en steun van o.a.
toolbox-logo.png
logo belgische-massage-federatie.jpg
think pink logo.png

© 2021 vzw Zorgmassage  |  Disclaimer  |   Privacy Policy