top of page
  • Foto van schrijverJan Hublau

'Bedankt voor de zorg': Oproep aan zelfstandige zorgmasseurs!Beste zorgengel!


de Belgische Massage Federatie (BMF) is de beroepsorganisatie waarbij talloze (zorg)masseurs aangesloten zijn. Wij werken heel nauw samen met de BMF.

De BMF heeft, samen met een aantal andere belangrijke beroepsfederaties uit de deelsectoren personenzorg een prachtig project opgestart:

"Bedankt voor de Zorg"


De bedoeling is om ons hart te tonen aan de zorgverstrekkers die dagelijks in de weer zijn, in de frontlinie staan, en slachtoffers van het COVID-19 virus verzorgen.


Dit kan jij als zorgmasseur doen door via het platform www.bedanktvoordezorg.be een cadaubon te schenken. Jouw cadeaubon wordt dan aan een zorgverstrekker bij jou in de buurt toegewezen.


Samen met bezieler Mario Blokken, de Belgische Massage Federatie en andere federaties vragen we jou en je collega's om massaal één of meerdere behandelingen te schenken aan een zorgverstrekker.

Dit kan je door het formulier op de website in te vullen.

Een kleine inspanning met een grote impact!


Hieronder vind je een visual die je op je sociale media (facebook, instagram,...) kan posten van zodra je een cadeaubon geschonken hebt.

In je berichtje kan je schrijven: "Ik heb een cadeaubon geschonken aan een zorgverstrekker. Zij verdienen onze dank dubbel en dik!"

(indien het je niet lukt om de visual te downloaden... stuur ons een mailtje en we helpen jou)


Ken je een zorgverstrekker die je wil verrassen? Tag hem/haar dan onder je bericht of breng hem/haar op de hoogte zodat ze zich op dezelfde website kunnen aanmelden om een cadeaubon te ontvangen.


Hiermee kan je iedereen laten weten dat ook jij je hart voor de zorg hebt laten spreken.

Alvast bedankt om jouw steentje bij te dragen! 


PS: ben je nog geen lid van de BMF (Belgische Massage Federatie) en wil je meer informatie? Laat het ons weten via een email...


 

Download de visual:
87 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page