• Jan Hublau

ATV Reportage - Zorgmassages nog niet toegelaten... onbegrijpelijk!Marie Niasse, nieuwsanker en journaliste van ATV (regionale tv-zender provincie Antwerpen) heeft oog voor een groot deel van de zorgmasseurs die, gezien de huidige Corona/Covid-19 maatregelen, nog niet aan de slag mogen gaan. Zorgmasseurs binnen het kader van schoonheidsspecialisatie wel, andere zelfstandige en vrijwillige zorgmasseurs niet. De logica achter deze beslissing valt moeilijk te begrijpen en te plaatsen. Uiteindelijk zijn de patiënten de dupe... Heel wat mensen met chronische ziekten (waaronder kanker, fibromyalgie,...) maar ook mensen binnen het palliatieve en geriatrische kader of met stressgebonden aandoeningen kunnen niet geholpen worden.


In de reportage komen regioverantwoordelijke van het "Netwerk Zorgmasseurs" én zorgmasseur Pascale Vervoort, maar ook verpleegster en zorgmasseur Marina Correwyn van Praktijkhuis Integraal aan het woord.


Ondertussen tracht de Belgische Massage Federatie met alle macht om hier bij de overheid verandering in te krijgen. We steunen ze hierbij voluit!


Dank je wel, ATV voor deze reportage!

27 keer bekeken

"Zorgmassage is een prachtig initiatief, zalige massage met veel zorg gegeven ❤️

Zo blij dit te leren kennen" Peggy

Zorgmassage vzw

 Maatschappelijke zetel:

Damaststraat 106 • 9030 Gent

info@zorgmassage.net

+32 (0) 470 10 27 72

Ondernemingsnummer:

0632 681 411

Met medewerking en steun van
Logo - Kom op tegen kanker.png
logo belgische-massage-federatie.jpg
toolbox-logo.png
think pink logo.png

© 2020 vzw Zorgmassage  |  Disclaimer  |   Privacy Policy