top of page
  • Foto van schrijverJan Hublau

ATV Reportage - Zorgmassages nog niet toegelaten... onbegrijpelijk!Marie Niasse, nieuwsanker en journaliste van ATV (regionale tv-zender provincie Antwerpen) heeft oog voor een groot deel van de zorgmasseurs die, gezien de huidige Corona/Covid-19 maatregelen, nog niet aan de slag mogen gaan. Zorgmasseurs binnen het kader van schoonheidsspecialisatie wel, andere zelfstandige en vrijwillige zorgmasseurs niet. De logica achter deze beslissing valt moeilijk te begrijpen en te plaatsen. Uiteindelijk zijn de patiënten de dupe... Heel wat mensen met chronische ziekten (waaronder kanker, fibromyalgie,...) maar ook mensen binnen het palliatieve en geriatrische kader of met stressgebonden aandoeningen kunnen niet geholpen worden.


In de reportage komen regioverantwoordelijke van het "Netwerk Zorgmasseurs" én zorgmasseur Pascale Vervoort, maar ook verpleegster en zorgmasseur Marina Correwyn van Praktijkhuis Integraal aan het woord.


Ondertussen tracht de Belgische Massage Federatie met alle macht om hier bij de overheid verandering in te krijgen. We steunen ze hierbij voluit!


Dank je wel, ATV voor deze reportage!

60 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page