Invulformulier (oud)studenten CVO's

Beste (oud) student

Bedankt dat je dit formulier wil invullen!

Dat scheelt ons bergen tijd om de informatie te verwerken en jullie op maat te kunnen helpen in de toekomst!

Het invullen van dit formulier neemt ongeveer 10 à 15 minuten in beslag. (afhankelijk van jouw handigheid/snelheid enz...) ;-)

Warme groet,

het Vzw Zorgmassage team

Woordje uitleg - bescherming van jouw privacy.

Wanneer je dit formulier invult, maak je het voor onze organisatie een stuk makkelijker om gegevens te verwerken. Vanzelfsprekend worden de gegevens die je aan ons doorgeeft met de nodige zorg behandeld.

We houden rekening met en beschermen jouw privacy. Wat doen we met de informatie die jij doorgeeft? Deze informatie stelt ons in staat om een overzicht te maken van alle (oud) studenten die de opleiding 'Zorgmasseur' (Massage bij Kanker) gevolgd hebben binnen het netwerk van CVO's. Op deze manier kunnen we zien wie zelfstandig aan de slag is of gaat, wie vrijwilligerswerk wil doen, wie om extra hulp vraagt enz. Deze informatie zal enkel intern gebruikt worden.

Wanneer je ons de toelating geeft om jouw gegevens op te slaan en jou te contacteren (bv. in verband met vrijwilligerswerk of vacatures) dan kunnen we dit makkelijk doen. We sturen geen onnodige informatie op en contacteren jou enkel wanneer dit noodzakelijk of verantwoord is.

De gegevens worden niet met derden gedeeld! Ze zijn enkel beschikbaar binnen onze organisatie. Je kan op ieder ogenblik vragen om uit ons databestand verwijderd te worden. Dit kan door een email te sturen naar: admin@zorgmassage.net

 

Vzw Zorgmassage draagt twee sleutelwoorden hoog in het vaandel: 'verbinding' en 'vertrouwen'. Daar houden we ons aan!