• Mensterlie Van Laere

Themadag: Internationale dag van de huisartsDe internationale huisartsenorganisatie WONCA heeft 19 mei uitgeroepen tot Internationale Huisartsen Dag (World Family Doctor Day). Deze dag bestaat sinds 2010 en benadrukt de belangrijke rol van huisartsen in de gezondheidssector.De vier pijlers van Wereldhuisartsdag 2021


Bouwen aan de toekomst met huisartsen en eerstelijnszorgteams - We willen benadrukken dat huisartsen die samenwerken met multidisciplinaire teams van gezondheids- en zorgprofessionals essentieel zijn voor het versterken van gezondheidssystemen en het leveren van hoogwaardige en betaalbare zorg aan iedereen.


Bouwen aan de toekomst met huisartsen en patiënten - Huisartsen hanteren een mensgerichte benadering, bieden voortdurende ondersteuning aan patiënten en gemeenschappen en zorgen voor continuïteit van zorg gedurende het hele leven. Patiënten staan ​​centraal bij deze viering.


Bouwen aan de toekomst met huisartsen en nieuwe technologieën - Te midden van de COVID-19-pandemie zijn nieuwe technologieën naar voren gekomen als fundamentele hulpmiddelen voor zorgprofessionals om hun missie voort te zetten.


Bouwen aan de toekomst met huisartsen en JIJ! - Wat zijn de bouwstenen die JIJ als belangrijk beschouwt voor de toekomst? Doe mee, verhef uw stem, deel uw activiteiten en inspanningen en draag bij aan het bouwen van de toekomst met huisartsen!


Vzw Zorgmassage heeft zich tot doel gesteld om huisartsen beter te informeren over zorgmassage. Teveel huisartsen zijn zich nog niet bewust van de positieve invloed van zorgmassages op de levenskwaliteit van hun patiënten. Via informeren, sensibiliseren en wetenschappelijke onderbouwing, gekoppeld aan studies en onderzoeken, willen we hen hier bewust over maken. Huisartsen met vragen rond zorgmassage kunnen steeds contact opnemen met onze organisatie.


Meer informatie:

https://www.globalfamilydoctor.com/member/ForMemberOrganizations/WorldFamilyDoctorDay.aspx (ENG)

https://www.zorgmassage.be

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven