• Jan Hublau

Cursisten sprokkels: Sofie (CVO Leerstad, Lokeren)

Cursist, Sofie, CVO Leerstad Lokeren vertelt waarom ze de opleiding zorgmassage volgt:

“De reden waarom ik voor de opleiding zorgmassage gekozen heb, is omdat er namelijk al heel wat familieleden en vriendinnen van mij getroffen zijn door deze vreselijke ziekte! Dat heeft me doen nadenken over het feit dat ik er ook op een andere manier wil zijn voor diegenen die zwaar ziek zijn. 


Via mijn schoonheidsinstituut kan ik dan deze mensen die door een moeilijke fase gaan in hun leven, begeleiden op een zachte aangename manier door oa het geven van een zorgmassage. 


Zo kunnen ze even hun zorgen vergeten en genieten van wat welverdiende me-time ! “Dankjewel Sofie ❤️

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven